Basic Master Workshop

Ontvang een basiscursus in energiewerk in deze 2 daagse workshop. Het loslaten van oude emotionele bagage, overlevingspatronen en beperkte gedachtepatronen. Accepteer jezelf als een goddelijk creatief wezen en verwelkom de transformerende multi-dimensionele energieën van New Paradigm- Van Liefde, Vrijheid en Zelfmeesterschap.

Door een reeks activeringen, word je geactiveerd in een zeer verfijnd en transformerende frequentie welke resoneren met het collectief bewustzijn van de Multi-Dimensionele Meesters. Werkend binnen de frequentie open je naar Multi-Dimensionele gewaarwording, perceptie voorbij de vijf zintuigen en een verbreding van je intuïtie.
Leer hoe je een heilige vortex op kan zetten, te gronden met moeder Aarde, linker- en rechter-hersenhelften te balanceren en bewust in verbinding te staan met je – I Am Presence.
Opschoningsmeditaties, zoals het verwijderen van karmische en psychische banden, bereiden je voor op activaties door beperkende gedachte los te laten welke voor disbalans kunnen zorgen in de psychische, emotionele, mentale en spirituele lichamen.

Je krijgt meerdere mogelijkheden om met jouw medeklasgenoten de New Paradigm energie te geven en te ontvangen. Wanneer je al eerder met energie hebt gewerkt, kunnen jouw vaardigheden worden verbeterd. Als je een beginnende energiewerker bent, kan je jouw eigen unieke manier ontdekken om energie te ervaren en tegelijkertijd leren hoe het te gebruiken.

New Paradigm MDT kan je helpen lagen van negativiteit en twijfel aan jezelf af te pellen, waardoor je je lichter en helderder voelt. Shamballa is een plaats in tijd waar er sprake is van perfecte liefde, harmonie en balans. Deze staat van zijn kan de jouwe worden, met de New Paradigm MDT energieën. Meld je vandaag nog aan voor deze uitbreidende energetische ervaring! Ook is het mogelijk om een individuele behandeling te ervaren om deze energie te ervaren.

“Geef je kracht nooit weg aan wie of wat dan ook: Jij bent alles in creatie Nu, Word eenvoudigweg wakker en droom💜”

Data: 31 oktober en 1 november 2020 en een terugkomavond zijn verschoven, nieuwe data volgen dit jaar in overleg met de opgegeven cursisten. 

Locatie: Steenergie/ Houterend 13/ 6171 CP/ Stein.

Tijd: Van 9:30-17:30 uur (Duur 2 aaneengesloten dagen in overleg met cursisten).

Kosten: 250 euro, inclusief officieel certificaat en werkboek, lunch en drank. 

Zowel het certificaat als het werkboek worden na de workshop zo spoedig mogelijk per post naar cursisten opgestuurd of op de terugkomavond aangereikt, zodat bij e.v.t. ziekmeldingen en hierdoor uitstel van de deelname, de juiste data op het certificaat kunnen worden vermeld. 

Het certificaat: wordt erkend door de BCMA  (British Complementary Medicine Association) Dit is een professionele organisatie voor energie- en lichtwerkers op het vlak van de complementaire geneeskunde om zich aan te sluiten bij een professionele organisatie. Dit is een groot beroeps organisatie in Europa en wordt erkend door de EU.

Tevens is met dit certificaat deelname mogelijk aan de NPMDT Associaties (New Paradigm Multi-dimensional Transformation). Door lid te zijn geef jij iets terug aan New Paradigm MDT. 

Jij ondersteunt ermee de organisatie dat het beschikbaar stellen en verder doorgeven van deze energie aan de mensheid ten doel heeft. Het geeft vorm en uiting aan een gevoel van dankbaarheid dat je mogelijk ervaart bij het ervaren van wat deze energie jou geeft en hoe het jouw leven verrijkt. De Associatie staat voor delen vanuit het hart.

Inschrijfgeld (aanbetaling): ad. 75 euro over te maken voor aanvang van de cursus als reservering van de deelname. Na ontvangst betaling is deelname definitief.

Max. 2 personen i.v.m. het waarborgen van de kwaliteit en uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Teacher: Francis Janssen-Ubben (Steenergie).

Aanmelden:  Tel: 0622170493, info@steenergie.nl op via pb op fb Steenergie.

Cursusinhoud:

– De filosofie van New Paradigm MDT;

– De theorie van ziekte en het emotionele lichaam;

– De Theorie van het kanaliseren van energie;

– Hoe je energiesessies faciliteert;

– Gronden ter afronding van het energiewerk;

– Hoe jezelf te behandelen;

– Hoe anderen te behandelen;

– Brainbalancing en oefening hierin(hersenhelften balanceren);

– Antahkarana Activatie;

– Implantaten en entiteiten verwijderen;

– Hands on practice;

– Informatie over chakra’s;

– Wat het meesterschap voor jou als individu betekent;

– De verantwoordelijkheden van meesterschap;

– Hoe energetisch blokkades te verwijderen bij anderen;

– Beoefenen van het faciliteren van energie;

– Contact houden met de New Paradigm organisatie;

– Vrijheid en grenzen bespreken.

Als aanvulling worden kristallen klankschalen, RAV vast, Koshi en angel tuners gebruikt als ondersteuning bij de meditaties en activaties.

Een vervolgworkshop bestaat op termijn ook tot de mogelijkheid: 13 Dimensional Master. Deze workshop duurt 4 dagen, verdeeld over 2 aaneengesloten weken, 2×2 dagen achter elkaar, bijvoorbeeld 2 weekenden achter elkaar. Verdere info hierover volgt spoedig op de site.