New Paradigm

New Paradigm Multi-Dimensional Transformation Workshops

Wat is de New Paradigm (shamballa energie) eigenlijk:

De New Paradigm is niets minder dan het collectieve bewustzijn van de Opgestegen en Galactische Meesters. Deze frequenties zijn nu beschikbaar voor ons, zodra we de kristallijne energiematrices binnen in ons energieveld openen om het te ontvangen. Deze “Diamond Frequency (Diamanten Trillingsgetal) van New Paradigm is een uiterst verfijnde en uitermate transformerende frequentie; en daarmee een zeer krachtige energie van heling.

De kern van New Paradigm (Shamballa energie) is Liefde. Liefde en Vrijheid. Liefde voor jezelf en de aangeboren kennis van je verhouding met Vader/Moeder God en het geheel van de schepping. Vrijheid van alles wat die kennis in de weg staat. Vrijheid om te weten wie je bent, in je Kracht te stappen en in je Meesterschap.

In de workshop zal je meditaties ervaren die erop gericht zijn om alle oude emotionele resten op te ruimen die je gedurende verschillende incarnaties met je meedraagt. Daarna wordt je gevuld met deze transformerende energieën en verbonden met de bron van die energieën, zodat je er elk moment dat je dat wil, mee kan verbinden. Deze opruiming en de activering zijn vooral gericht op je eigen evolutionaire ontwikkeling. Door jouw ontwikkeling maak je het voor de rest van de mensheid eenvoudiger om in je voetsporen te treden. Je helpt het collectieve bewustzijn – en onderbewustzijn – van de mensheid uit te breiden en door te groeien in het bewustzijn van Liefde. Daarnaast kan je, als bijproduct, de energieën gebruiken om te helpen veranderingen te faciliteren, zowel voor jezelf als voor anderen. De Multi-Dimensional Master Germain verzekert ons dat deze energieën nu een deel zijn van het energetisch netwerk rond de Aarde. We kunnen daar altijd gemakkelijk contact mee maken.